06 31 780 2559 info@csillivilli.hu

Takarító cég Miskolc

Vissza a takarító cég főoldalára

Nagytakarítás Miskolcon és vonzáskörzetében

work 3

Nagytakarítást vállalunk, legyen az lakás, családi ház, iroda, üzem, bevásárló központ, étterem, vagy üzlethelyiség.

Valószínűleg észrevetted már, hogy milyen nehéz fontos kérdésekre koncentrálni, ha rendetlenség van körülötted. És itt különösen fontos a házunkban lévő helyzet, mivel ez tükrözi a világunkat, azt, hogy hogyan viszonyulunk magukhoz és szeretteinkhez. A pszichológusok szerint a környezet, amelyben az ember él, sokat elmond a belső világáról és az öntudatáról.

A legtöbb embernél kölcsönhatás figyelhető meg: rendezed a dolgaidat otthon, a fejedben is rendet kapsz.

Így emelkedik a hangulatod, és tisztul elméd. Néhány ember számára a lakás takarítása segít a stressz kezelésében, ami a gondoskodás és a hozzátartozóink iránti szeretet megnyilvánulásával, az önértékelés és az önbizalom növelésével jár. Én ugyanígy érzek ezzel kapcsolatban, amikor rendetlenség van a házban, többet stresszelek. És ez a stressz növekszik, ha nincs időm a háztartás megszervezésére.

content shutterstock 1549072100 min

Most, például, február végén járunk. A küszöbön már a tavasz kopogtat. Számomra ez a legkedvesebb időszak. A természet felébred a téli álmából, és ezzel együtt felébred a vágy a tavaszi nagytakarítás elvégzésére: szétszedni a ruhatárat, bemászni a távoli fiókokba, átnézni mindent, a szükségtelen dolgoktól sajnálkozás nélkül megválni a lomtalanitas alkalmával, és – hogy is lehetne ezt kihagyni – lemosni az ablakokat.

A házunkban tizenöt ablak van, ezek közül kilenc nagy – padlótól a mennyezetig. És ezen a ponton el is tűnik a lelkesedésem. A gyönyörű zene, amely hallatán pillangónak képzeltem magam, színes rongyokkal a kezemben szárnyalva, hirtelen lelassult és szörnyű hangzavarrá vált…. 

Mennyi időbe fog telni, mire lemosom ezeket az ablakokat?

Mint azt a gyakorlat is mutatja, egy nap alatt soha nem sikerült, mert egyrészt utálom az egytípusú, monoton munkát, másrészt, még ha nagy erőbedobással végzem, nincs időm egy napon belül befejezni. Ezt a munkát általában három vagy akár négy napra osztottam fel, miután az ablakok vágyott tisztasága már nem okozott elsöprő örömöt. S emellett hány más dolgom maradt elvégzetlenül! 

S akkor egyszer felvetettük a házimunka aktuális témáját az egyik barátnőmmel. Kiderült, hogy rendszeresen igénybe vesz külső segítséget, egyszerűen alkalmazza a megfelelő embert, megbeszéli vele az árat és a munka mennyiségét. Így végül mindenki elégedett.  Őszintén szólva, én is gondolkodtam már ezen, de minden alkalommal kétségek merültek fel bennem.

  • Hátha a férjem nem fogja megérteni, és ellene lesz a fölösleges kiadásoknak, költségeknek? Biztosan drága szolgáltatás lehet.
     
  • Az én neveltetésem nem engedte meg, hogy átadjam a házimunkat egy idegennek. A mi családunkban az asszonyok mindig mindent maguk végeztek el.
     
  • A bizalom kérdése – mi van akkor, ha a munkavállaló kétes személynek bizonyul? Beengedhetek-e idegent a házba?
     
  • Budapest külvárosában élünk, így valószínűtlen, hogy találunk valakit a környékünkről. Viszont egy másik településről senki sem akar eljönni hozzánk. 
content shutterstock 1557169124 min

Mindezek az okok hátráltattak, és nem hagyták, hogy lazítsak a háztartási problémáktól. A piszkos ablakok pedig minden nap “azt kiabálták”, hogy szeretnének csillogni a napon, s nem stresszt okozni a háziasszonyuknak. 

A Qjob.hu webhely felülete átlátható és könnyen kezelhető.

Aztán a barátnőm mesélt egy speciális szolgáltatásról, amelyen keresztül bármilyen munkához megbízható és referenciával rendelkező végrehajtót lehet találni. Ez a Qjob.hu, ami nagy felfedezés volt számomra! Korábban semmi hasonlóval nem volt még dolgom. És valóban, a modern élet nem áll egy helyben, milyen nagyszerű, hogy olyan csodálatos szolgáltatások jelennek meg, amelyek egyszerű módszereket kínálnak igényeink kielégítésére. Ezen túlmenően pedig, könnyebb egy olyan emberben bízni, és beengedni a házba, akit egy speciális webhelyen találtam, nem egy utcai hirdetésben. 

A Qjob.hu webhely felülete átlátható és könnyen kezelhető. A kezdőlapon könnyen megtaláltam a saját “feladatom” regisztrálására szolgáló mezőt. Ezután kitöltöttem 3-4 szükséges rubrikát (gyorsan és röviden), rákattintottam a “megrendelés” gombra, és kész is voltam. Egyszerű, mint a karikacsapás! 


Készen állsz, hogy ablakmosást rendelj?

Tegyél fel egy feladatot a Qjob.hu-n! Jöjjenek a legjobb ajánlatok igazolt szakemberektől! Hasonlítsd össze az árakat és válaszd a legjobb feltételeket. Ne tölts időt közvetítőkre!

Tegyél fel feladatot most!


Már az első napon kaptam néhány ajánlatot a potenciális végrehajtóktól. És ami a legjobb az egészben, hogy a szolgáltatás árai megfizethetőek voltak, mivel az szolgáltatást végrehajtók magánszemélyek, nem pedig agyonreklámozott és drága takarító cégek. 

content shutterstock 1543130879 min

Mivel a feladatot kötetlen végrehajtási határidővel tüntettem fel (azaz nem volt sürgős), a későbbiekben is volt lehetőségem választani a jelentkezők közül. Az öt ember közül ki tudtam választani azt, aki leginkább imponált. Ez pedig Anna lett, aki 24 éves, és a szomszédos városban él. Nagyszerű, hogy számára nem jelentett gondot eljutni hozzánk. Mindenesetre, én a kölcsönösen előnyös kapcsolatok híve vagyok.  

Ennek eredményeként sikeresen végződött az első tapasztalatom, hogy alkalmazok valakit a Qjob.hu oldalon. Anna tökéletesen megbirkózott az ablakmosással! Nagyon elégedett voltam, mert segítővel érkezett, és mindössze 4 óra alatt képesek voltak mind a 15 ablakot lemosni – kívül-belül. Ez kész csoda!  

Többé nem őrlődöm azon, hogy osszam be az időm a háztartás, a munkám és a családom között úgy, hogy magamra is jusson egy kicsi. Rájöttem, hogy bizonyos dolgokat rá kell bízni másokra, az ablakmosást pedig annál inkább. Korábban ez rengeteg energiámat elvette, de a Qjob.hu által rájöttem, hogy nem szükséges mindent egymagamnak elvégeznem. 

content shutterstock 1543129520 min

Talán valaki magára ismer a történetemben, és akkor az én tapasztalataimra támaszkodhat, megteheti a szükséges lépéseket a saját igényeinek megoldására. Remélem, hogy a történetem hasznos lesz, és segít gyorsabban jutni arra az elhatározásra, hogy fogadjon-e segítséget. 

Qjob.hu, hálásan köszönöm ezt a csodálatos szolgáltatást! További jó munkát kívánok. Remélem, minden ügyfél megtalálja a legjobb végrehajtót, és fordítva.


Oldalunkon találsz szakembert lakás takarításához, szőnyeg- és kárpittisztításhoz,  ablakmosáshoz, fürdőkád, mosdó és zuhanyzó mosásához, konyha és főzőlap vagy hűtó tisztításához és sok másjellegű feladathoz is.

Qjob.hu – időt takarít meg. Nem kell végigböngészned a szakosodott cégek oldalait és egyenként végigtelefonálni azokat, annak  reményében, hogy valamelyik csak megoldja a problémádat. A Qjob.hu segítségével   ellenőrzött szakembert  találsz egy kattintással.